Despre Noi

Trecutul reprezintă o imagine a prezentului şi o proiecţie a viitorului nostru.


Experţii în consultanţă juridică & servicii de insolvenţă comercială

Prestăm servicii de consultanţă juridică din anul 2005

Grupul M.A.G. şi-a început activitatea în anul 2005, când a fost constituită S.C. LEGAL EXPERT S.R.L., una dintre primele societăţi profesionale de consultanţă juridică de pe teritoriul României, activând şi sprijinind oamenii de afaceri din zona de vest a ţării - Reşiţa, Timişoara - fiind formată din consilieri juridici specilizati în dreptul comercial.


De la înfiinţarea ei şi până în prezent, LEGAL EXPERT a reuşit să asigure servicii de consultanţă juridică şi recuperare creanţe la peste 50 de societăţi comerciale, reuşind să recupereze pentru clienţii pe care-i reprezintă peste 5.000.000 lei. În portofoliul societăţii se regăsesc, de asemenea, instituţii publice care au înţeles nevoia unei consilieri juridice de specialitate şi o reprezentare profesionistă la instanţele de judecată.


În anul 2007 a fost înfiinţată societatea profesională S.C.P. MAGISTER S.P.R.L. – societate profesională de practicieni în insolvenţă comercială, fiind înregistrată la U.N.P.I.R. în Registrul Societăţilor Civile Profesionale de Practicieni în Insolvenţă cu nr. 0326/2007. De la înfiinţarea ei şi până în prezent, S.C.P. MAGISTER S.P.R.L. a efectuat lucrări de reorganizare şi lichidare judiciară la peste 500 de societăţi comerciale, fiind recunoscută şi apreciată atât în judeţele din vestul ţării, cât şi pe plan naţional.


Odată cu întocmirea dosarelor de insolvenţă comercială, s-a constatat faptul că cele mai frecvente cauze ale falimentelor în România le reprezintă proasta gestionare a afacerii, respectiv a activităţilor economice ale societăţii, coroborate cu o evidenţă contabilă de proastă calitate. Lipsa consilierii economico-financiare reprezintă, în mod evident, cauza principală a falimentării persoanelor juridice din România.


Astfel, a fost înfiinţată în cadrul Grupului M.A.G., societatea S.C. BUSINESS INVESTMENTS PROPERTIES S.R.L., a cărei activitate o reprezintă consultanţa în afaceri şi managementul societăţilor aflate în dificultate, de la expertizarea activităţii economice până la redresarea/restructurarea clienţilor care apelează la serviciile noastre. Nu în ultimul rând, BUSINESS INVESTMENTS PROPERTIES oferă servicii de administrare a resurselor financiare excedentare ale clienţilor aflaţi în portofoliu, atât prin plasarea pe piaţa de capital, cât şi prin investiţii sigure în domeniul imobiliar, maximalizarea profitului alături de noi fiind o certitudine.

Întrebări frecvente

Cum pot să pun o întrebare pe site?


În formularul de contact veţi fi rugat să furnizaţi o adresă de e-mail validă precum şi problema al cărei răspuns îl solicitaţi. Consultanţii noştri vor primi întrebarea dumneavoastră şi vor studia speţa, răspunsul fiind dat prin intermediul e-mailului, la adresa specificată în formularul de contact.

Consultanţa juridică gratuită presupune o obligativitate între jurist şi client?


Toate răspunsurile acordate de avocaţi prin intermediul e-mailului au doar caracter informativ şi orientativ, iar acest lucru nu aduce cu sine nicio obligaţie din partea avocatului sau a solicitantului.

Informaţiile pe care le furnizez vor fi confidenţiale?


Informaţiile dumneavoastră cu privire la nume, telefon, adresă de e-mail nu vor fi dezvăluite către public.

Doriţi informaţii adiţionale?
Contactaţi acum unul din consultanţii MagisterGroup

CONSULTANTĂ JURIDICĂ ONLINE
Solicitaţi o consultanţă juridică online completând formularul nostru!